Sunday, April 12, 2009

Lawak Jepun

Hari ahad ni aku xde idea nak upload ape2. Aku cume ronda2 kt blog follower aku. Then, aku jumpa satu video ni. Memang wat aku tak henti gelak. Orang jepun ni kalau tang buat lawak dier mmg terer. Video ni aku amik kat blog Bong . Thanks Bong...


4 comments:

tHEoNLYbONG said...

sama sama.
terharu..
hu3.

tp kn, mmg dhsyat r jpoon ni.
mmg x ptowt giler.
klw la jdik kat malaysia ni,
ish3.
tak sanggup den.

Resthour said...

itula pasal..
agak2nya ape jd kat org yg jatuh smpai ke bawah tu kan..
dgn kerusi2 sekali
dah mcm main ski lak

tHEoNLYbONG said...

klw la bnde cmtu tjadi kat bong,
mmg bong akn saman pnerbit dy tu.
saman berjuta juta.
wahahahaha

Resthour said...

betul betul betul
kayo pakcik